URBANing estrena la nova web

URBANing estrena la nova web

Tot i que URBANing ja compta amb una important trajectòria professional, estem d’estrena amb la nostra nova web. Aquest post té per objectiu presentar-vos-la i convidar-vos a visitar-la i a conèixer-nos una mica més.

Qui hagi seguit la nostra trajectòria sabrà com enfoquem els nostres projectes i quina filosofia tenim. Pels que encara no ens coneixeu, us en fem un petit resum.

Qui som i què fem?

URBANing és un estudi d’urbanisme dinàmic i creatiu que desenvolupa projectes per als nostres barris i ciutats, amb la finalitat de crear entorns urbans vius, heterogenis i sostenibles.

La responsabilitat social d’URBANing resideix en donar prioritat a la perspectiva dels ciutadans com a protagonistes de l’espai públic i les ciutats i en el profund coneixement de la complexitat dels processos de transformació. Tot plegat, ens permet conjugar els interessos de tots els agents implicats en el desenvolupament de les ciutats com a veritables constructors socials de la vida urbana.

En quins aspectes treballem?

URBANing s’estructura en cinc línies de treball diferenciades, que són les persones, el planejament, el disseny, la mobilitat i les activitats.

Així doncs, us convidem a saber una mica més sobre nosaltres visitant el lloc web d’URBANing i a seguir-nos subscrivint-vos al nostre newsletter i connectant amb nosaltres a les xarxes socials Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest i Linkedin.

About the Author

Leave a Reply

He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat
*

captcha *