Resum dels projectes més recents!

Resum dels projectes més recents!

Darrerament, a URBANing, hem finalitzat alguns projectes que ja estan incorporats a la web i que us convidem a visitar. En aquest post us en fem un petit resum de cadascun.

Anàlisi de la incidència turística a l’espai públic de Barcelona a partir d’indicadors. En el marc de la redacció del futur Pla Especial Urbanístic d’Allotjaments Turístics (PEUAT), aquest estudi analitza i quantifica la incidència del turisme a l’espai públic en tres àmbits de la ciutat de Barcelona: l’Esquerra de l’Eixample, l’entorn del Passeig de Gràcia i la Rambla de Catalunya i l’entorn de la Sagrada Família i el complex modernista de Sant Pau.

Estimació d'aforaments de vianants en tres àmbits

Estudi de les propostes i posicionaments sobre la connexió dels tramvies 2008-2015. El 2008 va aparèixer la proposta de connexió dels tramvies a través de la Diagonal de Barcelona. Des de llavors, el tema ha estat debatut àmpliament i recentment ha agafat força davant la declaració d’intencions del nou equip de govern de tirar endavant la connexió. L’estudi recull totes les propostes i posicionaments dels diferents agents implicats des del 2008 fins a l’actualitat.

Tram Barcelona

Continuació de l’Avaluació funcional de l’Av. Meridiana. Ampliació i continuació de l’anterior avaluació funcional de la Meridiana, on s’analitza l’avinguda des del Pont de Sarajevo fins a la Plaça de les Glòries.

Anàlisi funcional Av Meridiana

Continuació del procés de participació ciutadana de l’Av. Meridiana. Procés de participació ciutadana que complementa i enriqueix l’estudi per avaluar funcionalment la Meridiana, de cara a poder formular unes futures actuacions de millora.

Anàlisi tallers de participació Av Meridiana

Suport al procés de participació ciutadana del PAM al districte de Sant Andreu. L’Ajuntament de Barcelona ha dut a terme un procés de participació activa de la ciutadania per ajudar a planificar l’activitat del mandat. URBANing ha dinamitzat la participació del districte de Sant Andreu

Resultats de procés de participació

Estudis previs per a la regulació de la circulació de VMP i cicles de més de 2 rodes. La creixent tendència a l’ús dels vehicles de mobilitat personal (segways, patins elèctrics, etc.) a Barcelona i els conflictes en la convivència amb altres usuaris han motivat aquest estudi. En ell s’analitza el marc normatiu vigent pel que fa a la circulació d’aquests vehicles, s’identifiquen els aspectes a considerar de cara a una possible nova ordenació i, finalment, s’elabora una proposta de regulació de la circulació de VMP.

VMP al Passeig Marítim (Barcelona)

Per últim, recordar-vos que el Blog d’URBANing segueix en marxa i que us hi podeu subscriure al final de la pàgina. També podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube i Linkedin).

About the Author

Leave a Reply

He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat
*

captcha *