Piles carregades i cap al 2016!

Piles carregades i cap al 2016!

A URBANing ja fa uns dies que hem tornat de vacances amb ganes de començar a treballar. Per començar, hem volgut fer un balanç dels projectes realitzats durant l’any 2015 i dedicar unes línies per rememorar aquests últims 12 mesos, resumint els projectes més rellevants d’aquest any passat:

  • Estudi de programació del nucli de Riells del Faion es va analitzar aquest petit nucli per proposar diferents actuacions per a la millora del seu espai públic, como ara la dotació de zones d’estada i espais amb prioritat per als vianants, o la millora d’aspectes d’accessibilitat de tot el sector.

 Fases actuació

Estratègies d'actuació

 

Problemàtiques a l'Avinguda Meridiana

 

Components de la mobilitat

Indicadors de l'espai públic

  • Estudi sociourbanístic del barri de Baró de Viver de Barcelona. En aquest barri, que ha patit un aïllament respecte la resta de la ciutat com a resultes de la seva ubicació,  hi ha dues peces de sòl que el planejament qualifica com a equipament, espai lliure i habitatge dotacional. En aquest projecte s’abordava l’anàlisi i la idoneïtat dels usos previstos pel planejament en aquestes dues peces de sòl, atenent a la realitat social i urbanística tant del barri com del districte.

 

Planejament vigent, qualificació del sòl

 

Per últim, també ens agradaria destacar que aquest any ha sigut l’any de publicació de la nova pàgina web d’URBANing i de l’estrena del nostre Blog, al qual us convidem a subscriure-us. També ha estat un any de reactivació de les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube i Linkedin).

Acabem aquest post esperant que hagueu gaudit d’unes bones festes i desitjant-vos el millor en aquest any 2016 que acabem d’iniciar. Nosaltres tanquem l’any contents i satisfets amb la feina feta, i vosaltres?

Benvinguts al 2016!

 

About the Author
  1. Pingback: URBANing Piles carregades i cap al 2016! - URBANing

Leave a Reply

He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat
*

captcha *