Nosaltres

Oriol Martori i Gallissà

oriol@urbaning.cat

Oriol Martori és arquitecte de paisatge i tècnic urbanista, amb més de 12 anys d’experiència desenvolupant projectes d’estratègia, planificació i gestió urbana. Tant la seva formació com la seva experiència l’ha desenvolupat principalment entre Londres i Barcelona on ha cursat diferents estudis i Màsters d’ordenació del territori i disseny urbà. Recentment ha participat en diferents estudis per avaluar la funció de les ciutats, tant des del punt de vista dels vianants com dels seus usos i ha desenvolupat diferents projectes d’educació per apropar els estudis urbanístics a les escoles.

Víctor Morell Román

victor@urbaning.cat

Víctor Morell és arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès. Ha complementat els estudis d’arquitectura amb el Màster en valoracions immobiliàries de la Universitat Politècnica de Catalunya. Té una dilatada experiència col·laborant en despatxos d’arquitectura i urbanisme. Actualment està cursant un cicle de grau superior d’informàtica.

Diego Collado Di Nubila

diego@urbaning.cat

Diego Collado és arquitecte de paisatge per la University of Greenwich. Té una àmplia experiència en projectes d’urbanització per al creixement de nova ciutat i per a la millora de centres històrics, tant en territori català com a l’estranger. Compta amb un Màster en sistemes d’informació geogràfica (SIG) per la Universitat Metropolitana de Manchester.

Marta Sorolla Salvans

marta@urbaning.cat

Marta Sorolla és arquitecta per la Universitat Politècnica de Catalunya a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès. La seva experiència professional s’inicia col·laborant com a estudiant en pràctiques en diversos despatxos d’arquitectura principalment dedicats a feines d’urbanisme. També ha estat becària al Departament de Planejament Urbanístic d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona. Els darrers anys s’ha centrat en la redacció de projectes i estudis d’anàlisi i disseny de l’espai públic.

Lisel Expósito Martín

lisel.exposito@urbaning.cat

Lisel Expósito és Enginyera Civil per l’Institut Superior Politècnic de La Habana, Cuba. Compta amb un Doctorat en Planejament i Operació de Sistemes de Transport per la Universitat Federal do Ceará, Brasil. Disposa d’una àmplia experiència en projectes de gestió de trànsit multimodal urbà realitzats a Cuba, Colòmbia i Brasil.

Núria Fors Casanova

nuria.fors@urbaning.cat

Núria Fors és arquitecta per la Universitat Politècnica de Catalunya a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Durant la seva etapa formativa ha treballat com a estudiant en pràctiques en diversos estudis d’arquitectura i paisatgisme. Els darrers anys ha adquirit experiència en projectes d’arquitectura i urbanisme.

    FILOSOFIA

    URBANing és un estudi d’urbanisme, dinàmic i creatiu, que desenvolupa projectes per als nostres barris i ciutats, amb la finalitat de crear entorns urbans vius, heterogenis i sostenibles.

    La responsabilitat social d’URBANing resideix en donar prioritat a la perspectiva dels ciutadans com a protagonistes de l’espai públic i de les ciutats i en el profund coneixement de la complexitat dels processos de transformació. Tot plegat ens permet conjugar els interessos de tots els agents implicats en el desenvolupament de les ciutats com a veritables constructors socials de la vida urbana.

     

    EL DESPATX